Search
More information?
(to search for a cycle you must select an edition)

August 2020

20.Aug - 21.Aug
Last places
No places
Date expired
Classroom
Last places
No places
Date expired

This Summer Course will be face to face. But it can also be followed in live online classroom format and you will be able to participate virtually from anywhere. You can access the file of the live online course by clicking on LIVE ONLINE.

N03-20
Course
20.Aug - 21.Aug
Academic Validity: 20 hours
Official language of the activity: English

September 2020

03.Sep
Last places
No places
Date expired
Streaming
Last places
No places
Date expired

Este Curso de Verano se imparte online en directo, pero ofrecemos la oportunidad de participar de forma PRESENCIAL Si prefiere realizarlo de esta manera puede acceder a la ficha del curso presencial haciendo clic en PRESENCIAL.

X64-20
Streaming course
03.Sep
Academic Validity: 10 hours
03.Sep
Last places
No places
Date expired
Classroom
Last places
No places
Date expired

Este Curso de Verano será presencial. Pero si se prefiere, cabe la posibilidad de asistir y participar en el mismo vía online en directo. Si prefiere realizarlo de esta manera puede acceder a la ficha del curso online en directo haciendo clic en ONLINE EN DIRECTO.

B02-20
Course
03.Sep
Academic Validity: 10 hours
Official language of the activity: Spanish
25.Sep
Last places
No places
Date expired
Classroom
Last places
No places
Date expired

Ikastaro honen bitartez, tokian tokiko elikagaiak balioan jarri nahi ditugu, kalitatea, elikagai-segurtasuna eta iraunkortasuna sustatuz. Horretarako, elikadura katea osatzen duten eragileak eta kontsumitzaileak bildu nahi ditugu. Bide batez, bertako produktuen informazio eta perzepzioa hobetu nahi dugu, lehen sektorearen egoera eta ezagutzaren transmisioa ahalbideratuz eta kalitatearen bermea azalduz. Azkenik, bertako produktuen erabilera egiten duten eragileei informazioa eman eta bidea erraztu nahi diegu.

N02-20
Course
25.Sep
Academic Validity: 10 hours
Course in Basque and Spanish without simultaneous translation