Elikadura jasangarri batetaruntz, landa eremuko elikagaien kontsumoa eta eskaera

15.Jun

Cod. N02-18

Calculating availability...

Waiting list
Date expired

Ikastaroaren hizkuntza ofizialak euskara eta gaztelera dira. Itzulpena egongo da

Etengabeko eraldaketa batean murgildurik dagoen garai honetan, elikadura eta kontsumo eredu eta ohituren transformazioa horren adierazle dugu. Errealitate honen aurrean, estrategikoak bilakatu dira tokiko elikadura sistema jasangarriak garatzeko egitasmoak, tokiko gararapen ekonomiko, soziala, kulturala eta ingurumena aintzat hartuz. Bertako nekazal elikagaien ekoizpena, jatorriari loturikoa eta hauen kontsumoa zer nolakoak diren ezagutu eta hausnarketa partekatua egin nahi da ikastaro honetan. Esperientzia estrategikoak trukatuz eta ezagutzaren partekatzea ikaskuntzarako bide izanik, elikadura sistema jasangarriak garatzeko aukera izango dugu.

 

Objectives

Landa inguruko elikagai ekoizpenaren kontsumoa eta eskaeraren inguruan ezagutza partekatzea, tokiko elikadura sistema jasangarriak garatze aldera.

 

 

Tokiko sozio-ekonomia sustatu eta landa garapen jasangarriaren alde egitea, garapen ekonomiko, soziala, kulturala eta ingurumenari dagokionaz hausnartzea.

 

 

Tokiko elikadura sistema jasangarriak garatzeko, landa eremuko entitate eta administrazio publikoaren elikadura politiken inguruan hausnartzea.

Contributors

  • LANDAOLA FEDERAZIOA
  • GIPUZKOAKO FORU ALDUNDIA
  • HAZI
  • NIREA
  • AZPEITIKO UDALA
  • ELIKA FUNDAZIOA
  • Professional Conference
    • Courses for everyone
    • Nutrition and Diet
    • Social Sciences
  • 15.Jun
  • Soreasu Antzokia
  • Spanish
    Basque
  • Academic Validity: 10 hours