Tokiko elikadura sistema jasangarri eta osasuntsua

24.Sep

Cod. O25-21

Course in Basque and Spanish without simultaneous translation

Calculating availability...

Waiting list
Date expired

Uda Ikastaroa aurrez aurre ospatuko da eta online zuzenean parte hartzeko aukera ere egongo da ZOOM bidez. Matrikula prozesuan nola parte hartuko duzun aukeratu: aurrez-aurre edota online zuzenean.

Uda Ikastaro honen bidez, tokian tokiko elikagaiak balorean jarri nahi ditugu, kalitatea, elikagari-segurtasuna eta jasangarritasuna sustatuz.

Horretarako, Frantzia eta Kataluiniako bi hizlari izango ditugu, beraien esperientziak kontatzeko. Jarraian, Euskal Herriko hainbat esperientzia izango ditugu, mahai-inguru batean elkarrekin hausnarketa egin eta publikoaren partaidetza sustatuz, erreflexio amankomuna egin ahal izateko.

Ikastaro honetan, elikadura katea osatzen dute eragile eta kontsumitzaileak bildu nahi ditugu, eta esperientzia ezberdinak ezagutu eta bideak irekitzen lagundu nahi diegu.

Objectives

Bertako produktuak balioan jartzea.

Elikaduraren balio katea osatzen duten esperientzia ezberdinak ezagutaraztea.

Bertako produktuen eskeintza eta komertzializazioa hobetzeko aukerak eskeintzea.

Activity directed to

  • University students
  • Students not from university
  • Teachers
  • Professionals
  • All public

Contributors

  • Gipuzkoako Foru Aldundia
  • Eusko Jaurlaritza
  • DSF
  • Face-to-face and live online course
    • Courses for everyone
    • Economy and business
    • Health
    • Food, health and local development
    • Sostenibility
    • Food, health and local development
  • 24.Sep
  • Orona Ideo, Jauregi Bailara, s/n, 20120 Hernani
  • Spanish
    Basque
  • Academic Validity: 10 hours