Ardoa 2020-Eta orain zer? Nola gauzatu Euskadiko edari sektorearen estrategia krisiaren ondoren

02.Uzt

Kod. E01-20

Erabilgarritasuna kalkulatzen...

Itxarote zerrenda
Data gaindituta

Eskaera asko izan ditugunez, eta edukierarekin eta COVID19ren segurtasun- eta prebentzio-arauekin oso zorrotzak izan behar dugunez Uda Ikastaro hau streaming bidez jarraitu ahal izango da: https://www.hazi.eus/eu/noticias-hazi-2/10749-guardiako-uda-ikastaroa-zuzenean-streaming-bidez.html

Ikuspegi estrategikoko blokea

COVID-19 agerpena dela eta, eta mahastizaintza eta ardogintzaren sektorean bizi den egoera larria dela eta, egoeraren azterketa bat egin nahi da: egoera, perspektibak eta alternatibak nazioko eta nazioarteko merkatuetan. Gure ardogintzaren (euskal) sektoreak bizi duen egoeraz hitz egingo da bereziki, Horeca sektorean suspertzeko bidea zein izan daitekeen ikusi eta horrek izango lukeen eragina ikusteko.

Helburuak

Metodologia

Kolaboratzaileak

  • HAZI
  • ARDOA
  • Eusko Jaurlaritza
  • Ikastaroa
    • Ekonomia eta enpresa
  • 02.Uzt
  • Laguardia, Hotel Villa Lucia
  • Gaztelera
  • Balio akademikoa: 10 ordu