Bilatzailea
More information?
(zikloa bilatzeko edizioa aukeratu behar da)

Abuztua 2020

20.Abu - 21.Abu
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta
Presentzial
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta

Uda Ikastaro hau presentziala da. Baina nahi izanez gero, online bidez nonnahitik zuzenean jarraitzeko eta parte hartzeko aukera egongo da: Horrela egitea nahiago bazenu, mesedez sakatu ONLINE ZUZENEAN gainean zuzeneko online ikastaroaren fitxan sartzeko.

N03-20
Ikastaroa
20.Abu - 21.Abu
Balio akademikoa: 20 ordu
Jardueraren hizkuntz ofiziala: ingelesa

Iraila 2020

03.Ira
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta
Presentzial
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta

Uda Ikastaro hau presentziala da. Baina nahi izanez gero, online bidez nonnahitik zuzenean jarraitzeko eta parte hartzeko aukera egongo da: Horrela egitea nahiago bazenu, mesedez sakatu ONLINE ZUZENEAN gainean zuzeneko online ikastaroaren fitxan sartzeko.

B02-20
Ikastaroa
03.Ira
Balio akademikoa: 10 ordu
Jardueraren hizkuntz ofiziala: gaztelania
03.Ira
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta
Online zuzenean
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta

Kontsumitzen ditugun elikagaien segurtasuna eta kaltegabetasuna, gizateriaren hasieratik, garrantzi handiko gaia izan da, eta herri, kultura eta zibilizazio guztien kezka iturri.

Gaur egun gure gizarte- eta kultura-ingurunean ditugun elikagaiak hainbat ezagutza-esparruren, esperientzien eta aurrerapen teknologikoen baturaren emaitza dira; bai eta administrazioaren jardueren emaitza ere, zeinak sistema eta irizpide, zaintza eta kontrolak ezartzen baititu elikagai bat segurua dela bermatzeko.

X64-20
Online ikastaroa zuzenean
03.Ira
Balio akademikoa: 10 ordu
25.Ira
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta
Presentzial
Azken lekuak
Agortuta
Data gaindituta

Ikastaro honen bitartez, tokian tokiko elikagaiak balioan jarri nahi ditugu, kalitatea, elikagai-segurtasuna eta iraunkortasuna sustatuz. Horretarako, elikadura katea osatzen duten eragileak eta kontsumitzaileak bildu nahi ditugu. Bide batez, bertako produktuen informazio eta perzepzioa hobetu nahi dugu, lehen sektorearen egoera eta ezagutzaren transmisioa ahalbideratuz eta kalitatearen bermea azalduz. Azkenik, bertako produktuen erabilera egiten duten eragileei informazioa eman eta bidea erraztu nahi diegu.

N02-20
Ikastaroa
25.Ira
Balio akademikoa: 10 ordu
Ikastaroaren hizkuntzak euskara eta gaztelania izango dira aldiriko itzulpenik GABE